shutterstock_711673786.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Ongedierte? Voordelig en vakkundig helpen wij u verder,

Last van ongedierte?

Overlast van ongedierte kan erg vervelend zijn. Zeker als u weet welke schade zij kunnen veroorzaken. Brand door knaagschade, ziekten door uitwerpselen en slapeloze nachten zijn enkele voorbeelden hiervan. De voortplanting van ongedierte gaat razend snel. Een koppel muizen kan tien keer per jaar, tot wel twaalf jongen per keer krijgen. Vliegende insecten krijgen wel honderden nakomelingen. Al met al is het dus verstandig om snel te handelen bij overlast van ongedierte. 

Ongedierte bestrijden

Het bestrijden van ongedierte vergt enige kennis. Zeker als u in de toekomst geen herhaling van de plaag wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met ongedierteplagen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht een bestrijding voor u uit te voeren. In veel gevallen kunnen wij dit zelfs gifvrij voor u realiseren! Lukt dit niet? Dan helpt onze bestrijdingstechnicus u met professionele middelen van uw probleem af. Deze middelen zijn uitsluitend te koop voor de professionele markt. Het werken hiermee vergt specialistische kennis en gebeurt met

inachtneming van humaniteit en het milieu.

Daarnaast beschikken wij ook over verschillende technieken om ongedierte levend te vangen. Gevangen dieren zetten wij daarna weer uit in een voor hun geschikt gebied.

Werkwijze

  1. Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

  2. Wij geven u een scherpe prijs of bieden u eerst een inspectie aan.

  3. Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

  4. Na de behandeling ontvangt u gratis adviezen om problemen in de toekomst voor te zijn.

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een ongedierteprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u na de behandeling tips en adviezen om uw pand ongediertevrij te houden. Ook beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe plaag vroegtijdig te detecteren. Zo loopt u nooit weer risico op een grote plaag. e experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een ongedierteprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u na de behandeling tips en adviezen om uw pand ongedierte werend te maken. Wij beschikken over een breed assortiment met duurzame weringsproducten waarmee wij elk soort ongedierte kunnen weren.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om ongedierte niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van een nest heeft weinig zin. Vaak zullen de dieren een andere opening zoeken en kunnen zij uw gebouw verder beschadigen.

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact

21909038_l.jpg