Last van bedwantsen? Snel en vakkundig helpen wij u verder

Bedwantsen

Overlast van bedwantsen kan erg vervelend zijn. Zeker als u weet welke schade zij kunnen veroorzaken. Hevige jeuk is vaak het begin. De allergische reactie of ontsteking als gevolg van een bedwantsen beet is bijna niet te voorkomen. Bij veel beten kan er zelfs blaarvorming en bloedarmoede ontstaan. Indien dit het geval is, adviseren wij een huisarts te raadplegen. 

Bedwantsen bestrijden

Het bestrijden van bedwantsen vergt professionele kennis. Zeker als u in de toekomst geen herhaling van de plaag wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voorkom dat er resistentie voor bestrijdingsmiddelen ontstaat en begin niet met doe-het-zelf producten. Wij hebben jarenlange ervaring met bedwantsen plagen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht een bedwantsen bestrijding voor u uit te voeren. In veel gevallen kunnen wij dit zelfs gifvrij voor u realiseren! Lukt dit niet? Dan helpt onze bestrijdingstechnicus u met professionele middelen van uw muizenprobleem af. Deze middelen zijn uitsluitend te koop voor de professionele markt. Het werken hiermee vergt specialistische kennis en gebeurt met

inachtneming van humaniteit en het milieu.

1. Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

2. Om u een gepaste oplossing te kunnen bieden plannen wij eerst een gratis inventarisatie met u in. Aan de hand hiervan ontvangt u een scherpe (concurrerende) prijs.

3. Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

4. Na de behandeling ontvangt u gratis adviezen om problemen met bedwantsen in de toekomst voor te zijn.

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een bedwantsen probleem zit te wachten. Daarom ontvangt u bij elk pakket tips en adviezen om uw pand bedwants vrij te houden. Ook beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe bedwantsen plaag vroegtijdig te detecteren. Zo loopt u nooit weer risico op een grote bedwantsen plaag.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om bedwantsen niet vrij hun gang te laten gaan. Voorkom dat de plaag onnodig groot wordt. Schakel zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf in. Daarnaast adviseren wij u kleding, beddengoed en meubels niet te verplaatsen. Dichtmaken van naden en kieren raden wij af. Vaak zullen de bedwantsen een andere opening zoeken en kan het de bestrijding bemoeilijken. 

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact

Het beste resultaat

Bedwants laten bestrijden

 

Heeft u een opdracht, vraag of opmerking voor ons?

Neem dan gerust contact met ons op

E-mail: info@artavis.nl

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • whatsapp

Copyright © 2020

Artavis

Hoofdkantoor

Artavis B.V.

Bareveld 9

9363 VP  Marum

Netherlands

KvK: 54603242

BTW: NL851368013 B01

Tel: 0800-0425 (Gratis)

Mob. +31636089067

Kantoortijden:

Ma - Vrij 09:00 - 18:00

Nieuws

Blog

Nieuws

Video's

Innovatiecentrum

Bestrijden.nu-partner.png