mouse.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Overlast van plaagdieren? Snel en vakkundig helpen wij u verder

Ongediertebestrijding

Wanneer ongediertepreventie niet meer genoeg uitkomst biedt, komt ongediertebestrijding van pas. We stellen ons graag aan u voor. Wij zijn Artavis, de professionele bestrijder in uw regio. Elke dienst die wij aanbieden is met de grootste zorg voorbereid. Wij helpen u ten alle tijde op een professionele, milieubewuste en innovatieve manier verder. Vaak komen we bij overlast de zelfde dag nog bij u langs om de plaagdieren te bestrijden. Uiteraard voor een scherpe prijs.

Succesvol in vakkundige bestrijding

Specialistische vakkennis

Ongediertebestrijding in Groningen, Friesland Drenthe en Overijssel vraagt al jaren om professionals die weten wat er speelt! Heeft u ongedierte gedetecteerd? Schakel dan snel onze deskundige bestrijdingstechnici in zodat ergere schade voorkomen wordt. Wij van Artavis beschikken over alle benodigde certificaten en apparatuur om gedetecteerde plaagdieren op een humane manier te verwijderen. We kennen uw gebied, zijn lokaal en hebben voor elke plaag een gepaste oplossing. 

 

Professionele en veilige werkwijze
Onze ongediertebestrijders in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel werken uitsluitend met producten die toegestaan zijn voor de Nederlandse markt. Deze middelen zijn alleen beschikbaar voor professionele plaagdierbestrijders zoals wij. Zodoende weet u zeker dat wij ten alle tijde op een professionele en veilige manier te werk gaan. Vraag de bestrijdingstechnicus die bij u langs komt gerust om zijn vakbekwaamheidsbewijs.

 

Wij helpen u o.a met:

Bedwantsen bestrijding

Mieren bestrijding

Muizen bestrijding

Kakkerlakken bestrijding

Ratten bestrijding

Vliegen bestrijding

Wespen bestrijding

Ander ongedierte

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een ongedierteprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u bij elk pakket tips en adviezen om het in uw pand muisstil te houden. Ook beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe plaag vroegtijdig te detecteren. Zo loopt u nooit weer risico op een grote ongedierteplaag.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om ongedierte niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van het overlastgebied heeft weinig zin. Vaak zal het ongedierte een andere opening zoeken en kunnen zij uw gebouw verder beschadigen.

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact

Het beste resultaat

 
21909038_l.jpg
fly-3311422.png