19045955_ml.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Kakkerlakken? Voordelig en vakkundig helpen wij u verder,

Last van kakkerlakken?

Overlast van kakkerlakken kan erg vervelend zijn. Zeker als u weet welke schade zij kunnen veroorzaken. Kakkerlakken dragen ziekten als salmonella en dysenterie bij zich. Ook kunnen uitwerpselen eczeem en astma veroorzaken. De voortplanting van een kakkerlak gaat razend snel. Vroegtijdig actie ondernemen voorkomt een grote plaag.

Kakkerlakken bestrijden

Het bestrijden van kakkerlakken vergt enige kennis. Zeker als u in de toekomst geen herhaling van de plaag wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met kakkerlak plagen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht een kakkerlakkenbestrijding voor u uit te voeren. Onze bestrijdingstechnicus helpt u met professionele middelen van uw kakkerlakkenprobleem af. Deze middelen zijn uitsluitend te koop voor de professionele markt. Resultaat is daarmee ook gegarandeerd. Het werken hiermee vergt specialistische kennis en gebeurt met

inachtneming van humaniteit en het milieu.

Kakkerlakken laten bestrijden

1. Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit. 

2. Wij geven u een prijs voor de oplossing. In de meeste gevallen €95,00 exclusief btw.

3. Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

4. Na de behandeling ontvangt u gratis adviezen om problemen met kakkerlakken in de toekomst voor te zijn.

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een kakkerlakkenprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u bij elke bestrijding  tips en adviezen om ongedierte buiten te houden. Ook beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe plaag vroegtijdig te detecteren. Zo loopt u nooit weer risico op een grote plaag.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om kakkerlakken niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van het probleemgebied heeft weinig zin. Vaak zullen de kakkerlakken een gigantische plaag vormen.

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact

 
19045955_ml.jpg