Steenmarter weren? Met onze producten lukt dit, gegarandeerd

Last van marters?

Marters kunnen erg vervelend zijn. Zeker als u weet welke schade zij kunnen veroorzaken. Ernstige bouwkundige gebreken kunnen het gevolg zijn van marters. Ook heeft u ze liever niet onder uw motorkap. Omdat marters beschermd zijn, kunt u ze het beste weren. Wij hebben met vakkennis de best werkende producten voor u uitgezocht. Uiteraard voor de laagst mogelijke prijs. Verzendkosten? Daar doen wij niet aan. Neem voor grotere aantallen contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Muizen bestrijden

Het bestrijden van muizen vergt enige kennis. Zeker als u in de toekomst geen herhaling van de plaag wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met muizenplagen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht een muizenbestrijding voor u uit te voeren. In veel gevallen kunnen wij dit zelfs gifvrij voor u realiseren! Lukt dit niet? Dan helpt onze bestrijdingstechnicus u met professionele middelen van uw muizenprobleem af. Deze middelen zijn uitsluitend te koop voor de professionele markt. Het werken hiermee vergt specialistische kennis en gebeurt met

inachtneming van humaniteit en het milieu.

Daarnaast beschikken wij ook over verschillende technieken om muizen levend te vangen. Gevangen muizen zetten wij daarna weer uit in een voor hun geschikt gebied.

Werkwijze

  1. Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

  2. Wij geven u een prijs. In de meeste gevallen €85,00 excl. BTW.  

  3. Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

  4. Na de behandeling ontvangt u gratis adviezen om problemen in de toekomst voor te zijn.

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een muizenprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u na de behandeling tips en adviezen om uw pand muisvrij te houden. Ook beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe muizenplaag vroegtijdig te detecteren. Zo loopt u nooit weer risico op een grote muizenplaag.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om muizen niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van het muizennest heeft weinig zin. Vaak zullen de muizen een andere opening zoeken en kunnen zij uw gebouw verder beschadigen.

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact

Heeft u een opdracht, vraag of opmerking voor ons?

Neem dan gerust contact met ons op

E-mail: info@artavis.nl

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • whatsapp

Copyright © 2020

Artavis

Hoofdkantoor

Artavis B.V.

Bareveld 9

9363 VP  Marum

Netherlands

KvK: 54603242

BTW: NL851368013 B01

Tel: 0800-0425 (Gratis)

Mob. +31636089067

Kantoortijden:

Ma - Vrij 09:00 - 18:00

Nieuws

Blog

Nieuws

Video's

Innovatiecentrum

Bestrijden.nu-partner.png