Kruipende insecten.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Mierenbestrijding? Voordelig, vakkundig en met garantie!

Last van mieren?

Overlast van mieren kan erg vervelend zijn. Bestrating kan gaan verzakken, hout kan worden aangetast en voedsel(plaatsen) kunnen worden bevuilt. Sommige mieren kunnen erg gemeen steken. Ook zijn er mieren die ziekten bij zich dragen en verspreiden. Een mier kan wel ouder worden dan 15 jaar. Al met al is het dus verstandig om snel te handelen bij overlast van mieren. 

Mieren bestrijden

Succesvol bestrijden van mieren vraagt om specialistische kennis. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om op een vakkundige en professionele wijze een mierenbestrijding uit te voeren. Dit gebeurt ten alle tijde met inachtneming van het milieu. Daarnaast werken wij uitsluitend met toegelaten bestrijdingsmiddelen. Deze zijn alleen verkrijgbaar voor gecertificeerde bestrijdingstechnici. Huis-en-tuin middel gekocht? Deze producten hebben een totaal andere werking. Hierbij worden alleen de zichtbare mieren gedood. Er bestaat dus een grote kans dat de koningin overleeft. Dit zal voor een nieuwe aanwas van mieren zorgen. 

Werkwijze

  • Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

  • Wij geven u een prijs. In de meeste gevallen is dit €85,00 excl. BTW. 

  • Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

  • Na de behandeling ontvangt u gratis preventieadvies.

  • Probleem niet opgelost? Bij ons krijgt u 100% seizoensgarantie op het zelfde nest. 

      *Deze actie geldt alleen voor een bestrijding binnenshuis

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet zit te wachten op weer een mierenprobleem. Daarom ontvangt u na de behandeling tips en adviezen om uw pand miervrij te houden. Bij Artavis beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe plaag vroegtijdig te detecteren. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan duurzame weringsmaterialen. Zo hoeft u nooit weer risico te lopen op een grote ongedierteplaag. 

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen. In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Om mierenproblemen tegen te gaan kunt u zoetigheid weghalen. Vaak komen de mieren hierop af. Ook zogenaamde mieren lok doosjes kunt u maar beter weghalen. De naam mieren lok doos zegt het al. Overlast van houtmieren? Kijk dan of u de bron weg kunt halen. Houdt er wel rekening mee dat als u de bron waar zij op afkomen weg hebt gehaald, de mieren nog een lange tijd blijven leven. De bestrijding van het nest is in de meeste gevallen dan nog wel nodig.

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Mierenbestrijding bestellen?