mouse.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Muizenprobleem? Voordelig en vakkundig helpen wij u verder,

Last van muizen?

Overlast van muizen kan erg vervelend zijn. Zeker als u weet welke schade zij kunnen veroorzaken. Brand door knaagschade, ziekten door uitwerpselen en slapeloze nachten door het heen en weer 

getrippel zijn enkele voorbeelden hiervan. De voortplanting van een muis gaat razend snel. Een koppel muizen kan tien keer per jaar, tot wel twaalf jongen per keer krijgen. Deze jongen zijn zelf na slechts zes weken ook geslachtsrijp. Al met al is het dus verstandig om snel te handelen bij overlast van muizen. 

Muizen bestrijden

Het bestrijden van muizen vergt enige kennis. Zeker als u in de toekomst geen herhaling van de plaag wenst, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met muizenplagen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht een muizenbestrijding voor u uit te voeren. In veel gevallen kunnen wij dit zelfs gifvrij voor u realiseren! Lukt dit niet? Dan helpt onze bestrijdingstechnicus u met professionele middelen van uw muizenprobleem af. Deze middelen zijn uitsluitend te koop voor de professionele markt. Het werken hiermee vergt specialistische kennis en gebeurt met

inachtneming van humaniteit en het milieu.

Daarnaast beschikken wij ook over verschillende technieken om muizen levend te vangen. Gevangen muizen zetten wij daarna weer uit in een voor hun geschikt gebied.

 

 

 

 

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een muizenprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u bij elk pakket tips en adviezen om uw pand muisvrij te houden. Ook beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe muizenplaag vroegtijdig te detecteren. Zo loopt u nooit weer risico op een grote muizenplaag.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om muizen niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van het muizennest heeft weinig zin. Vaak zullen de muizen een andere opening zoeken en kunnen zij uw gebouw verder beschadigen.

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact

Basispakket

Constatering type plaag

Achterhalen oorzaak

Inventarisatie omvang plaag

Weringsadviezen

Advisering bestrijdingsplan

+ Nu inclusief klein-weringsmateriaal geleverd en geplaatst!

Vanaf slechts

€85,- ex. BTW

Doe-het-zelf pakket

Inclusief het Basispakket

Installeren bestrijdingsactie

Professioneel leren handelen

Ook toekomst bestendig 

Alleen gif-vrij mogelijk

+ Inclusief levering hoogwaardig bestrijdingsmateriaal

Vanaf slechts

€115,- ex. BTW

All-in pakket

Volledige zorg uit handen

Online en offline rapportage

Professionele behandeling

Mogelijkheid tot inzet gif

Uitstekende na-zorg

Vanaf slechts

€205,- ex. BTW

Nu vanaf

€180,- ex. BTW

Het beste resultaat

 

Maak hier uw keuze uit onze bestrijdingspakketten

21909038_l.jpg