Ongediertebestrijding in Groningen en omstreken

Wanneer ongediertepreventie niet meer genoeg uitkomst biedt, komt ongediertebestrijding in Groningen van pas. We stellen ons graag aan u voor. Wij zijn Artavis, de professionele bestrijder in uw regio. Elke dienst die wij aanbieden is met de grootste zorg voorbereid. Wij helpen u ten alle tijde op een innovatieve, duurzame en innovatieve manier verder. Vaak komen we de zelfde dag nog bij u langs om de plaagdieren te bestrijden voor een scherpe prijs.

Neem direct contact met ons op zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Of vraag direct een offerte aan zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Specialistische vakkennis op het gebied van ongediertebestrijding in Groningen

Heeft u ongedierte gedetecteerd? Schakel dan snel onze deskundige hulp in zodat ergere schade voorkomen wordt. Ongediertebestrijding in Groningen vraagt om specialistische vakkennis. Wij van Artavis beschikken over alle benodigde kennis en apparatuur om korte metten te maken met de gedetecteerde plaagdieren. We hebben voor elke plaag een oplossing.

  • Kwalitatieve dienstverlening voor een scherpe prijs

  • In de meeste gevallen komen we de zelfde dag nog bij u langs

  • Flexibele werktijden. Ook ’s avonds laat of ’s nachts indien gewenst

  • De locatie is snel weer plaagdier vrij

  • Voor elke plaag een oplossing

  • 24/7 bereikbaar

  • Wij beschikken als één van de weinigen over een IKB-certificaat

Muizen, ratten, wespen, mieren, vliegen en meer

Wij bestrijden allerlei soorten plaagdieren. Hierbij kunt u denken aan:

Wij beschikken over alle certificaten om uw probleem vakkundig op te (mogen) lossen
 

Professionele en veilige werkwijze

Wij werken tijdens ongediertebestrijding in Groningen louter met producten die toegestaan zijn voor de Nederlandse markt. Deze middelen zijn alleen beschikbaar voor professionele plaagdierbestrijders zoals wij. Zodoende weet u zeker dat wij ten alle tijde op een professionele en veilige manier te werk gaan. Vraag de bestrijdingstechnicus die bij u langs komt gerust om zijn vakbekwaamheidsbewijs.

Schakel zo snel mogelijk onze professionele hulp in
 

Kies voor onze ongediertebestrijding in Groningen

Heeft u plaagdieren gedetecteerd? Onze professionele bestrijdingstechnicus voert de ongediertebestrijding in Groningen en omstreken graag voor u uit. Hierbij maakt hij gebruik van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Vraag een offerte aan of neem dan contact met ons op. Mail naar info@artavis.nl of vul het contactformulier in.


Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Ook dan kunt u gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

 

Wij hebben voor elke plaag een oplossing

21909038_l.jpg