Familiebedrijf Artavis

Het jonge familiebedrijf Artavis is opgericht met als doel vogeloverlast tegen te gaan. Uiteindelijk is het daar niet bij gebleven. Het familiebedrijf heeft zich verder gespecialiseerd in ongediertebeheer, faunabeheer en hygiënebeheer. Onder leiding van Gjalt Keuning en zoon Omar Keuning worden nu dagelijks de waardevolle diensten van Artavis geïmplementeerd en uitgevoerd door de servicemedewerkers en adviseurs van Artavis. Dankzij onze landelijke dekking kunt u, waar u maar wenst rekenen op onze expertise.

 

 

 

 

 

 

 

De naam

De naam ARTAVIS  is ontstaan uit de samenvoeging van de vertaling van het Engelse woord ART (kunst) en AVIS (latijn voor vogel).  ARTAVIS is begonnen met het beheersen en bestrijden van vogeloverlast door meeuwen, duiven, kraaien en spreeuwen door het toepassen van ecologische en milieuvriendelijke oplossingen. Zo kan vogeloverlast worden bestreden door de inzet van onze valkenier. Het is de kunst om de overlast van vogels met behulp van hun natuurlijke vijand, de roofvogel beheersbaar te houden. Het principe blijft verjagen door middel van het natuurlijke gedrag van de roofvogel. Valkerij vergt veel toewijding, vakkennis en uitgebreide verzorging van de roofvogels door onze valkeniers om de vogels in optimale conditie te houden, dit 365 dagen per jaar!

Werkwijze

Ons doel is niet om de grootste te zijn of te worden in de branche, maar wel de beste. Personeel van Artavis wordt jaarlijks bijgeschoold om dit op de werkvloer te kunnen laten zien. Regelgeving, humaniteit, milieubewust en veilig handelen is de basis van alle opdrachten. Artavis beschikt over de benodigde certificaten om dat te kunnen waarborgen. Artavis staat ook altijd open om haar horizon te verbreden. Levert certificering uitkomst op voor een mooie samenwerking, dan zijn wij bereid om alles op alles te zetten om deze te behalen. 

''De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Maar zij maken van alles het beste.''

1/1

Certificaten en lidmaatschappen

Jaarlijks wordt ons bedrijf en personeel ten behoeve van de vereiste certificaten geauditeerd en bijgeschoold. Dit doen wij om u te verzekeren van een professionele dienstverlening. Ook zijn wij lid van verschillende organisaties om branchegericht nieuws en innovatieve oplossingen zo snel mogelijk aan u te kunnen doorgeven.  Zijn wij niet in het bezit van een certificaat die u wenst? Dan is het altijd bespreekbaar om deze te halen!

Oost-West-Cooperatie-Lid-Keurmerken-ligg

Heeft u een opdracht, vraag of opmerking voor ons?

Neem dan gerust contact met ons op

E-mail: info@artavis.nl

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • whatsapp

Copyright © 2020

Artavis

Hoofdkantoor

Artavis B.V.

Bareveld 9

9363 VP  Marum

Netherlands

KvK: 54603242

BTW: NL851368013 B01

Tel: 0800-0425 (Gratis)

Mob. +31636089067

Kantoortijden:

Ma - Vrij 09:00 - 18:00

Nieuws

Blog

Nieuws

Video's

Innovatiecentrum

Bestrijden.nu-partner.png