Thaumetopoea_processionea,_closeup.JPG

Eikenprocessierups? Snel en vakkundig helpen wij u verder

Eikenprocessierups in uw boom?

Overlast van de eikenprocessierups kan erg vervelend zijn. Zeker als u weet welke schade zij kunnen veroorzaken. De processierups kan zorgen voor gezondheidsklachten zoals allergische reacties. De brandharen zorgen onder andere voor veel jeuk, oog klachten en benauwdheid. Het dus verstandig om snel te handelen bij overlast van processierupsen.  

Processierups bestrijden

Het bestrijden van processierupsen vergt enige kennis. Zeker als u weet welke risico's de rups met zich mee brengt. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht een eikenprocessierups bestrijding voor u uit te voeren. Een behandeling kunnen wij zelfs gifvrij voor u realiseren! Daarnaast beschikken wij over persoonlijke beschermingsmiddelen zodat niemand gevaar hoeft te lopen. Met ons geavanceerde verwijderapparatuur kan een behandeling snel, veilig en professioneel uitgevoerd worden. Het werken hiermee vergt specialistische kennis en gebeurt uiterst milieuvriendelijk en snel.

Werkwijze

  1. Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

  2. Wij geven u een prijs. In de meeste gevallen €200,00 excl. BTW per uur. (+- 3 tot 5 bomen)

  3. Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

  4. Na de behandeling ontvangt u gratis adviezen om problemen in de toekomst voor te zijn.

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een eikenprocessierupsenprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u na de behandeling tips en adviezen om uw bomen rupsvrij te houden. Zo loopt u nooit weer risico op een grote rupsenplaag.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om rupsen niet vrij hun gang te laten gaan. Risico's dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Zelf te werk gaan kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Begin hier dus niet aan. Zorg dat u en uw dierbaren niet in de buurt van de processierups komt. Dan doen wij de rest. 

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact