rat-357_1920.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Last van ratten? Voordelig en vakkundig helpen wij u verder,

Overlast van ratten

Overlast van ratten kan erg vervelend zijn. Zeker als u zich in de buurt van ratten begeeft. Dan loopt u namelijk ernstig risico op gezondheidsklachten. Ratten zijn drager van een grote verscheidenheid aan ziekten. Salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en Tuberculose zijn hier voorbeelden van. Daarnaast worden zij vaak geparasiteerd door teken, mijten en vlooien. Graverijen zorgen voor verzakkingen, knaagschade kan zorgt voor brandt en zo zijn er nog tal van problemen die ratten kunnen veroorzaken. één koppeltje ratten kan in een korte periode voor een heuse plaag zorgen. Wetend dat een koppel tussen de één en twintig jongen kan krijgen tot wel vijf keer per jaar, waarna de jongen zelf al na vijf week geslachtsrijp zijn, is het dus zaak om snel in actie te komen na het signaleren van ratten(schade).

Rattenbestrijding 

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht een rattenbestrijding uit te voeren. Onze bestrijdingstechnicus helpt u met professionele middelen van uw probleem af. Deze middelen zijn alleen te koop voor gediplomeerde bestrijders. Het werken hiermee vergt specialistische kennis en gebeurt met inachtneming van het milieu, humaniteit en de gezondheid van mens en dier. Ook ontvangt u na afloop gratis adviezen om een rattenplaag in de toekomst voor te zijn. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende technieken om ratten levend te vangen. Gevangen ratten zetten wij daarna weer uit in een voor hun geschikt gebied.

 

Automatische vangsystemen

Liever huren met service? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Top product

Mimetic-Mhouse

Rattenbestrijding pakketten

Basispakket

Constatering type plaag

Achterhalen oorzaak

Inventarisatie omvang plaag

Weringsadviezen

Advisering bestrijdingsplan

+ Nu inclusief klein-weringsmateriaal geleverd en geplaatst!

Vanaf slechts

€85,- ex. BTW

Beste resultaat!

Beste resultaat

All-in pakket

Volledige zorg uit handen

Online en offline rapportage

Professionele behandeling

Mogelijkheid tot inzet gif

Uitstekende na-zorg

Vanaf slechts

€205,- ex. BTW

Nu vanaf

€180,- ex. BTW

Doe-het-zelf pakket

Inclusief het Basispakket

Installeren bestrijdingsactie

Professioneel leren handelen

Ook toekomst bestendig 

Alleen gif-vrij mogelijk

+ Inclusief levering hoogwaardig bestrijdingsmateriaal

Vanaf slechts

€115,- ex. BTW

Werkwijze

  1. Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

  2. Wij geven u een prijs voor de oplossing. 

  3. Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

  4. Na de behandeling ontvangt u gratis adviezen om problemen in de toekomst voor te zijn.

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een rattenprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u na de behandeling tips en adviezen om uw pand rat vrij te houden. Ook beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe rattenplaag vroegtijdig te detecteren. Zo loopt u nooit weer risico op een grote rattenplaag.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om ratten niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van het rattennest heeft weinig zin. Vaak zullen de ratten een andere opening zoeken en kunnen zij uw gebouw verder beschadigen.

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact

21909038_l.jpg