housefly-1122462_1920_bewerkt.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Last van vliegen? Voordelig en vakkundig helpen wij u verder,

Overlast van vliegen

Overlast van vliegen kan erg vervelend zijn. Sommigen houden u uit uw slaap, anderen vliegen constant rondom uw eten. Vliegenproblemen zijn er in vele soorten en maten. Vliegen zorgen ook voor een gezondheidsrisico. Zij zitten namelijk vaak onopgemerkt op een stuk rottend materiaal, of een andere onhygiënische plaats. De kans dat zij daarna andere oppervlakten besmetten is groot. Op deze manier brengen zij onder andere salmonella, tuberculose en parasitaire wormen over. Ook de voortplanting van vliegen gaat razendsnel. Snel actie ondernemen is dus belangrijk. Zeker als u weet dat  insecten op hun beurt weer opgegeten worden door bijvoorbeeld muizen.

Vliegen bestrijden

Het succesvol bestrijden van vliegen vergt enige kennis. Zeker als u voor langere tijd van uw probleem af wilt zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met vliegenplagen. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht een vliegenbestrijding voor u uit te voeren. Onze bestrijdingsmiddelen hebben een lange werking van +-3 maand. Deze middelen zijn uitsluitend te koop voor professionele bestrijders. 

fly-3311422.png

Werkwijze

  1. Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

  2. Wij geven u een prijs. In de meeste gevallen €79,00 excl. BTW.  

  3. Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

  4. Na de behandeling ontvangt u gratis adviezen om problemen in de toekomst voor te zijn.

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een vliegenprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u na de behandeling tips en adviezen om uw pand vliegvrij te houden. Ook beschikken wij over verschillende methoden om een nieuwe vliegenplaag vroegtijdig te detecteren. Zo loopt u nooit weer risico op een grote vliegenplaag.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om vliegen niet vrij hun gang te laten gaan. Vliegen planten zich namelijk razendsnel voor. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden om dit tegen te gaan. Liever zelf vliegen bestrijden? Bekijk dan ons assortiment met producten tegen vliegen (niet te vergelijken met professionele bestrijdingsmiddelen).

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact