Vliegende insecten

Vliegende insecten zijn er in vele soorten en maten. Veel van die soorten kunnen zorgen voor een onhygiënische omgeving, zijn ziekte verspreiders en sommige kunnen gemeen steken. Wij behandelen de meeste soorten vliegende insecten van de clustervlieg die jaarlijks vele kantoren binnendringt tot de wespen die u buiten tot last kunnen zijn. Veel wespensoorten, vliegensoorten, motten en muggen vragen om dezelfde soort behandeling. Deze kan preventief zijn maar ook effectief bij overlast. Staat de soort waar u last van heeft er niet bij? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. ARTAVIS is tevens leverancier van professionele vliegenlampen in vele soorten en maten inclusief onderhoud. Wij adviseren u graag voor een passende oplossing.

Heeft u last van vliegende insecten vul dan het contact formulier in of neem telefonisch contact op voor een passende oplossing.

De gewone wesp (Vespula vulgaris)

De gewone wesp wordt 17 tot 20 mm lang. Wespen kunnen ernstige schade aanbrengen aan gebouwen, mensen en dieren. Bent u allergisch voor een wespensteek dan is het noodzakelijk snel te handelen. Wespen komen in grote getallen voor en kunnen een heuse plaag vormen.

De kleermot (Tineola bisselliella)

De vlinder is lichtbruin en de rups is wittig. Van nature leeft de rups van de kleermot in oude vogelnesten en holen van zoogdieren, of wespennesten. De rupsen leven ook binnenshuis en eten van verschillende soorten organische materialen zoals wol en haar, bont, leer, veren en zijde maar ook katoen en linnen. Het vrouwtje legt 50-90 eieren meestal op de plaats waar ze zelf is uitgekomen.

De steekmug (Culicidae)

Steekmuggen leven altijd in de buurt van water omdat de larven hierin opgroeien. De vrouwtjes bijten omdat ze hoogwaardige dierlijke eiwitten in het bloed nodig hebben voor de ontwikkeling van de eitjes. De mannetjes bijten niet. De meeste soorten zijn 's nachts actief.

De huisvlieg of kamervlieg (Musca domestica)

De huisvlieg is een van de bekendste soorten vliegen en wellicht ook een van de bekendste insecten.

Please reload

Heeft u een opdracht, vraag of opmerking voor ons?

Neem dan gerust contact met ons op

E-mail: info@artavis.nl

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • whatsapp

Copyright © 2020

Artavis

Hoofdkantoor

Artavis B.V.

Bareveld 9

9363 VP  Marum

Netherlands

KvK: 54603242

BTW: NL851368013 B01

Tel: 0800-0425 (Gratis)

Mob. +31636089067

Kantoortijden:

Ma - Vrij 09:00 - 18:00

Nieuws

Blog

Nieuws

Video's

Innovatiecentrum

Bestrijden.nu-partner.png