pixabay_statue-185435_1920.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Last van vogels? Voordelig en vakkundig helpen wij u verder,

Vogeloverlast bestrijden

Vogels kunnen voor een groot scala aan problemen zorgen. Hun aanwezigheid kan er voor zorgen dat gebouwen, goederen en producten ernstig verontreinigd raken door de uitwerpselen. Naast verontreiniging schaadt het ook de gezondheid van de mens. De aanwezigheid van vogels kan zo veel lawaai met zich mee brengen dat u er dag en nacht door gestoord wordt met alle gevolgen van dien. Als er een vogel broed op uw (geplande) bouw- of festiviteitsterrein kunnen uw plannen verzet worden totdat de vogel is uitgebroed. Dit kan ontzettend vervelend zijn en veel geld kosten. Verder verslepen vogels veel troep van plek naar plek, vertrappen ze akkers waardoor de bodem dicht slibt en complete weilanden geen water meer kunnen afvoeren naar de bodem en vol komen te staan met water. Veel vogels zijn planten eters en komen massaal op uw gewas af om zich te voeden.

Diervriendelijk en ecologisch

Wij hebben een breed en hoogwaardig assortiment om vogels te weren, te verjagen of weg te vangen en leveren innovatieve oplossingen. Ook kunnen wij de vogeloverlast beperken door de inzet van onze getrainde jachtvogels. Met de inzet van onze valkeniers biedt Artavis u een ecologische en maatschappelijk verantwoorde manier voor het verjagen van vogels.  

Werkwijze

  1. Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

  2. Indien u wenst maken wij een afspraak met u in voor een advies op maat.

  3. Wij geven u een scherpe prijs voor de totaal oplossing of de enkele levering van materialen.

  4. Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in voor de levering/installatie.

Wat kunt u nu doen?

Voorkomen is beter dan genezen! In onze ogen: Weren is beter dan bestrijden! Uiteraard is het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om vogels niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. 

 

Meer tips en advies nodig? Bel ons dan gerust.

Contact