Wespenbestrijding.jpg

Bel gratis 

0800 - 0425

Wespenbestrijding? Voordelig, vakkundig en met garantie,

Wespennest? Wij staan voor u klaar

Overlast van wespen kan erg vervelend zijn. Zeker als u zich in de buurt van het wespennest begeeft loopt u risico op een wespensteek. Voor de een is dit erg pijnlijk. De ander kan hier een allergische reactie van krijgen, met alle gevolgen van dien!

Wespenbestrijding 

Het bestrijden van wespennest vraagt om specialistische kennis. Al onze bestrijdingstechnici zijn gecertificeerd om vakkundig en professioneel een wespenbestrijding uit te voeren. Dit gebeurt ten alle tijde met inachtneming van het milieu.

Wij werken uitsluitend met toegelaten bestrijdingsmiddelen. Deze zijn alleen verkrijgbaar voor gecertificeerde bestrijdingstechnici. Huis-en-tuin middel gekocht? Deze producten hebben een totaal andere werking. Hierbij worden alleen de zichtbare wespen gedood. Er bestaat dus een grote kans dat de koningin overleeft en voor nieuwe wespen zal zorgen. 

wespennest.jpg

Werkwijze

  • Leg het probleem telefonisch of via het contactformulier aan ons uit.

  • Wij geven u een prijs. In de meeste gevallen €70,25 excl. BTW. 

  • Indien u akkoord gaat, plannen wij een afspraak met u in. Dit kan al binnen 24 uur!

  • Na de behandeling ontvangt u gratis preventieadvies.

  • Probleem niet opgelost? Bij ons krijgt u 100% seizoensgarantie op hetzelfde nest.

 

After-care

De experts van Artavis begrijpen maar al te goed dat u niet weer op een wespenprobleem zit te wachten. Daarom ontvangt u na de behandeling tips en adviezen om uw pand wesp-werend te maken. Wij beschikken over een breed assortiment met duurzame weringsproducten waarmee wij elk soort ongedierte kunnen weren.

Wat kunt u nu doen?

Zelf bestrijden kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Professionele bestrijdingsmiddelen zijn immers niet verkrijgbaar voor mensen zonder certificaat. Andere middelen werken compleet anders, en zullen dus het beoogde resultaat niet behalen. Dichtmaken van de uitvliegopeningen of aan het nest komen maakt de wespen agressief. Na het dichtmaken

van een wespennest zullen zij opzoek gaan naar een andere opening. Hierdoor kunnen zij uw gebouw beschadigen. Bent u in de buurt van een wesp? Blijf dan kalm, bescherm uw gezicht en houdt ten alle tijden uw mond gesloten. 

Contact